Grand Café Tante Fie

Grand café Tante Fie is het middelpunt van de Zilfia’s Hoeve. We hebben een ruime open plek weten te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. U heeft uitzicht op zowel de binnenrijbaan als ook de buitenpiste.

In de winter is het extra knus als alles om het restaurant donker is. Onze kaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten welke met zoveel mogelijk lokale leveranciers samengesteld zijn. Zo krijgen we vlees van Driessen Food uit Bunnik en onze bakker is niemand minder dan Bond & Smolders gevestigd in Utrecht. We zijn tevens een samenwerking aangegaan met Local 2 Local, zo kunnen we de boeren uit de buurt rechtstreeks benaderen voor de producten die zij te bieden hebben.
Mede door deze samenwerking helpen we ook weer mee met Utrecht Food Freedom, een initiatief waar wij achter staan en wat wij willen steunen.

Kinderen kunnen lekker buiten spelen en hebben geen last van verkeer, we hebben een kleine maar leuke speeltuin maar ook een bezoek aan onze pony’s kan natuurlijk niet ontbreken.

We bieden plek voor zo’n 60 gasten die we verwennen met verse lekkere gerechten. Ook onze wijnkaart is met passie samengesteld.

Tante Fie houdt wel van een feestje! Wil je iets vieren? We hebben diverse mogelijkheden en kunnen de zaal naar wens voor u inrichten en verkleinen of vergroten.