Over Ons

Over Ons

Sinds 1971 gevestigd in Houten. Begonnen vanuit een boerderij met meerdere dieren. Al snel moesten de overige dieren plaats maken voor de paarden. Het is een familiebedrijf opgericht door Come cor en tante Fie’ voortgezet door Ben en Kees van der Maat en in de huidige situatie anno nu gerund door Vivian van der Maat samen met haar ouders Kees en Mieke. Vivian heeft sinds eind 2017 de helft van Zilfia’s Hoeve overgenomen en sinds die tijd werken we met zijn allen heel hard aan de toekomst.

Broer Bart van der Maat is succesvol in de springsport op internationaal niveau en zus Nicole is vaak als regelneef op het bedrijf aanwezig. Een echt familiebedrijf waarbij saamhorigheid en gezelligheid gecombineerd wordt met professioneel ondernemen waarbij we blijven investeren in de toekomst en het voor mens en dier zo aangenaam mogelijk willen maken. Kortom welkom in de wereld van het paard.

We hebben een mooi team van enthousiaste medewerkers om ons heen, zo werken we bijvoorbeeld alleen met gediplomeerde instructeurs. Maar ook in stal zijn we continu bezig met het verbeteren van onze diensten.

We zijn een ruim opgezette locatie met alle faciliteiten voor het uitvoeren van de paardensport. We bieden diverse aspecten aan op ons bedrijf. Denk hierbij aan pensionstalling voor uw pony of paard, het leren paardrijden, volgen van wekelijkse manege lessen, we hebben diverse paardensport evenementen in eigen beheer, maar de locatie is voor vele type evenementen geschikt.

Of u nou professioneel paardensporter bent, of u wilt in uw vrije tijd genieten van uw paard, door de ruimte kan iedereen hier ongestoord op zijn of haar manier de sport beoefenen. We zitten op steenworp afstand van Bos Nieuw Wulven waar je ook heerlijk met je paard naar buiten kunt.

Daarbij hebben we sinds 2018 Grand Cafè Tante Fie geopend, een gezellige warme locatie waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook als je helemaal niets met paarden hebt is het goed vertoeven en maken onze koks met liefde een heerlijke maaltijd voor u. We werken hier met lokale leveranciers en verse ingrediënten, alles wordt met liefde bereid en dat proef je.

Indien u geïnteresseerd bent in een geheel vrijblijvende rondleiding, een privéles, of een locatie voor uw (bedrijf) evenement, neem dan gerust contact op. We denken heel graag met u mee.