Voor Professionals

Voor professionals

U heeft meerdere paarden en beoefend professioneel de paardensport maar heeft niet de mogelijkheden voor het huren of kopen van een eigen stal dan kan Zilfia’s Hoeve voor u een oplossing zijn. Een van de mooie voorbeelden is Stal Van Ooijen, na een periode van 4 jaar is het hen gelukt een eigen stal te kopen en daar het bedrijf voor te zetten. Zo werken we nu samen met een 2 tal bedrijven welke dagelijks professioneel met de paarden bezig zijn, te weten:

Ingrid Gerritsen Dressage voor het opleiden en uitbrengen van paarden tot en met Grand Prix, Ze helpt u tevens graag met het verkopen van uw dressuurpaard. Ons bedrijf is tevens haar thuis locatie voor het geven van instructie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: http://www.ingridgerritsen.nl

Bart van der Maat is sinds oktober 2020 na een succesvolle en leerzame periode in Duitsland weer terug op zijn thuisbasis. Vanaf hier leidt hij diverse paarden op voor het hoogst haalbare. Tevens traint Bart enthousiaste ruiters en amazones en begeleid deze waar nodig op (inter) nationale evenementen. Bart is zelf succesvol op internationaal niveau tot en met 1.55 meter.

Heeft u als professional interesse? Neem dan contact op met

Vivian van der Maat via 06 – 10 73 38 73.