Afspraak maken / boeken

Afspraak maken / boeken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een les bij ons op de manege. Voor het inplannen van de privé en groepslessen werken wij met de App Virtuagym.
Mocht je interesse hebben in het starten met paard of pony rijden verzoeken wij je even een mail te sturen naar lessen@zilfiashoeve.nl zo kunnen we je alles uitleggen over ons systeem en hoe wij te werk gaan.

Het is ook mogelijk om in onderstaande webshop een keuze maken tussen de diverse lessen die wij aanbieden. Na het betalen van de les word je gevraagd een account te maken met een mail adres en wachtwoord. In je e-mail krijg je dan een bevestiging van je aanmelding bij ons.
In de app store of google play store kan je de app virtuagym vervolgens downloaden. Na het inloggen kom je automatisch bij ons in de app.

Klik op de knop rooster:

Vervolgens kan je een selectie maken tussen groepslessen en privélessen, dit is handig zodat het makkelijker zoeken is naar de les die je wilt volgen

Hierna kun je ook nog een keuze maken tussen alle lessen die we geven, zoals priveles volwassenen, duo lessen, priveles jongeren, en alle groepslessen.

Is er een plekje vrij laat hij dat zien door bijvoorbeeld 0/1 deelnemers aan te geven, is de les vol dan staat hij ook als vol en kan je deze niet boeken.