Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Uw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen kunnen we op de Zilfia’s Hoeve als geen ander. Elke cowboy of cowgirl is vanaf 6 jaar welkom om hier een feestje te organiseren.

We zijn begonnen met een nieuw concept waarbij we de kinderen in de stal wat over de paarden en pony’s vertellen, lekker even gaan poetsen en knuffelen om vervolgens een half uur lang te gaan ponyrijden en spelletjes doen.

In het Grand Café kunnen de kinderen aan de versierde tafel plaats nemen om de cadeaus uit te pakken en lekker met elkaar te eten. Er kan een keuze gemaakt worden uit friet met een snack of pannenkoeken.

De kosten voor het kinderfeestje zijn € 21.00 per kind en is vanaf 6 kinderen te boeken. Voor de jarige job hebben we nog een kleine verassing.

De kinderen mogen natuurlijk zelf ook appels of wortels meenemen zodat ze deze aan de pony’s kunnen geven. Wij hebben caps te leen, als de kinderen een makkelijke broek aan hebben met het liefst (regen) laarzen en alle lange haren in een staat zitten gaat het helemaal goed komen!

Voor het aanvragen van een kinderfeestje kunt u mailen naar: info@zilfiashoeve.nl