Wie zijn we?

Wie zijn we?

Naast een enthousiast en vakkundig team zijn er 3 mensen de drijvende kracht achter Zilfia’s Hoeve.

Kees van der Maat:
Een van de oprichters van de manege, geboren en getogen op de Fortweg. Kees is begonnen bij meneer van Tuyl en later verder gegaan met de springpaarden en tuigpaarden.
Kees is een doorgewinterde paardenman, een man van weinig woorden maar met gevoel voor het dier. Hij heeft jaren lang aan de top gestaan van de Tuigpaarden wereld, Met Fabricius en Manno is hij zeer succesvol geweest. Hij is van alle markten thuis.

 

 

Mieke van der Maat:
Sinds haar 22e loopt Mieke hier op het bedrijf, ze heeft zich ingezet voor de carrousel, heeft ZZ Zwaar gedressuurd en Z gesprongen. Mieke heeft vele op het paard geholpen en uren lang in de bak lesgegeven. Nu houdt ze zich voornamelijk bezig met het grand Café, het oppassen van Rosalynn en eigenlijk alle taken die een moeder doet.

 

 

 

Vivian van der Maat:
Geboren en getogen op Zilfia’s Hoeve en sinds eind 2017 mede eigenaar van het bedrijf. Vivian heeft 1.40 gesprongen en daarna een aantal jonge paarden gereden. Haar carrière voor Zilfia’s Hoeve was vooral commercieel in de automotive en horeca. Ze staat aan de basis van het nieuwe Zilfia’s Hoeve. ze is eigenlijk overal te vinden, aan het lesgeven, paardrijden of achter de bar.